GespecialiseerdeJuristen.nl GespecialiseerdeJuristen.nlGespecialiseerdeJuristen.nlGespecialiseerdeJuristen.nl

ArbeidsrechtOndernemingsrechtAlgemene Voorwaarden Intellectueel EigendomsrechtEuropese RegelgevingContractenrecht

Home Juridisch Advies Werkwijze Tarieven Disclaimer Privacy Links Blog Contact
 
 

Intellectueel Eigendomsrecht

GespecialiseerdeJuristen.nl kan u adviseren en bijstaan bij intellectueel eigendomsrechtelijke aangelegenheden (de bescherming van voortbrengselen van de menselijke geest), zoals het beschermen van uw ideeën, handelsnaam, copyrights, nationaal en internationaal. Wij hebben jarenlange ervaring - in en buiten rechte - op het gebied van het auteursrecht, bewijsvoering, naburige rechten, portretrecht, domeinnamenrecht en het databankenrecht.

Bent u belanghebbende, is er sprake van een schending van uw intellecueel eigendom of wilt u uw ideeën, auteursrechten (zoals teksten, muziek, foto's, kunstwerken, logo's, concepten, modellen, software) of handelsnaam laten registreren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een juridisch adviseur?

In een groot aantal juridische procedures, en bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden is het inschakelen van een advocaat niet verplicht of nodig. U mag alle juridische procedures bij de kantonrechter (arbeidsrecht, sociaal recht, huurrecht, bestuursrecht *onbeperkt, dus ook boven € 25.000*, maar ook consumentenzaken (tot € 40.000), (letsel)schadezaken en geldvorderingen (tot € 25.000) zelf voeren. Een juridisch adviseur kan u daarbij helpen of namens u optreden. De tarieven zijn voordeliger dan het inschakelen van een advocaat. Indien nodig of gewenst kan GespecialiseerdeJuristen.nl u doorverwijzen naar een gespecialiseerde advocaat met ervaring bij u in de buurt.

GespecialiseerdeJuristen.nl heeft ruime ervaring in en kennis van de verschillende procedures, belangenbehartiging, de wetgeving, de rechtspraak en de rechten en plichten van de verschillende partijen (burgers onderling, instanties/bedrijven, overheden en werkgevers).

Laat u adviseren en bijstaan door een gespecialiseerd jurist intellectueel eigendomsrecht!

Neem vrijblijvend contact met ons op.  

 

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten: 

 
 

Heeft u een juridische vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon of gebruik het contactformulier:

Contact