GespecialiseerdeJuristen.nl GespecialiseerdeJuristen.nlGespecialiseerdeJuristen.nlGespecialiseerdeJuristen.nl

ArbeidsrechtOndernemingsrechtAlgemene Voorwaarden Intellectueel EigendomsrechtEuropese RegelgevingContractenrecht

Home Juridisch Advies Werkwijze Tarieven Disclaimer Privacy Links Blog Contact
 

Werkwijze

De werkwijze van GespecialiseerdeJuristen.nl kenmerkt zich door vakkundigheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen, met een persoonlijke en informele aanpak.

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. Dat geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken.

Vervolgens maken wij met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om de zaak door te spreken.

Indien U gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Doordat wij lage overheadkosten hebben zijn wij een stuk goedkoper dan de doorsnee advocaat. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het burgerlijk recht, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en hebben we jarenlange ervaring: als juristen en als ondernemers. Daardoor kennen we de verschillende procedures die voor burgers, bedrijven en instanties van belang zijn, en zitten we er bovenop als er nieuwe wetgeving wordt ingevoerd (vaak vanuit de Europese Unie). Ook kunnen we maatwerk leveren in combinatie met persoonlijk advies, zijn we flexibel: immers niet gebonden aan de bureaucratie en de standaardprocedures van een groot bedrijf. Dit betekent dat wij, als huisjurist sneller kunnen inspringen als het nodig is, en beter anticiperen op nieuwe wetgeving die voor uw persoonlijke situatie van belang is.   

 

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten:

 
 

Heeft u een juridische vraag neem dan vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon of gebruik het contactformulier:

Contact